Юлиян Гошев:Оставка за Нинова,сега,веднага и без шикалкавене!

Юлиян Гошев:Оставка за Нинова,сега,веднага и без шикалкавене!

 

След голямото потъване на БСП и на национално и на регионално ниво, не закъсняха и реакциите на активисти на партията. С болка за процесите в столетницата първи реагира Юлиян Гошев, бивш председател на партията в Благоевград. Той изригна във фейсбук и написа:

„Точно 50 години без прекъсване съм свързан с БСП. Плаче ми се от това докъде я докараха моята партия. Нинова нямало да подава оставка, че без нея в БСП щяло да настъпи хаос? Хаоса го създаде тя, защото 4 години я прочиства от "враговете с партиен билет", докато не останаха само верните и пажове. Коя е Нинова, че партията да не може без нея? Що за наглост. Партията я е имало над 130 години без Нинова, ще я има и след нея!!! Трябва ли да чакаме да слезем под 10%?

Оставка! Сега и веднага без никакво шикалкавене!

 Известният режисьор Костадин Бандутов също подкрепи изказването му и написа остро и гневно изявление:

За  мен нинова е политически педофил - заобиколила се е с млади момчета - телета, които бъкел /френска дума/ не разбита от политика, а социалистическите идеи са им "табула раза" /турски термин/. "нинова" с малка буква не е грешка. Ха да видим, как ще си отвоюваме Партията?! След като не можаха или не посмяха да я забранят през 1990 г., решиха да я маргинализират. И успяха - с помощта на Р.Овч. и в изпълнение на нинова, която никога не е била член на БСП. Евала им! /македонски израз/.

 

Всъщност позицията на Гошев е подкрепена от доста местни социалисти. Засега сред тях има страх публично да кажат какво мислят, но всички са гневни от резултата. Те смятат,че са бламирани отвътре. Явно хората, които бяха прогонени от Нинова или обидени са обърнали гръб на столетницата, защото резултата показва,че твърдото ядро не е гласувало за БСП.

Не е тайна,че БСП в региона е разцепена на доста парчета, тъй нареченото кърваво писмо което пратиха до Корнелия Нинова преди изборите няколко общински лидери от региона предизвестиха това политическо крушение.

автор-Пирин Нюз

Коментари към новината

Още новини от Политика