Икономистът Владимир Каролев е с опасност за живота,в кома е

Икономистът Владимир Каролев е с опасност за живота,в кома е

Икономистът Владимир Каролев е с реална опасност за живота, поставен е в медикаментозна кома, това съобщи здравният министър в оставка Костадин Ангелов в Разлог.

 "Направеното в болницата в Разлог е най-необходимото в начален етап. Всичко по спешност е направено, оттук нататък се изисква специализирано лечение и затова ще бъде транспортиран за Пирогов", заяви шефът на "Пирогов" проф. Асен Балтов, който заедно със здравния министър в оставка проф. Костадин Ангелов пристигнаха в Разлог и направиха консилиум за състоянието на финансиста.

Каролев пострада тежко при спускане в Пирин планина вчера. Той се е подхлъзнал и се е търкалял през скали около 400 метра. Каролев е бил сам и затова часове по-късно е подаден сигнал от негови приятели,че нямат връзка с него. Така при 12 часова спасителна акция Каролев бе открит и свален на ръце от планината. Той е бил намерен на късмет, казаха спасителите.

Когато е открит, Каролев е бил в безсъзнание, но имал пулс и дишал.

 Травмите му са тежки - черепно-мозъчна травма,  гръдна травма,счупени ребра и счупен глезен. Със сериозна опасност за живота е.

 

 

Коментари към новината

Още новини от Общество