БСП Благоевград иска Любен Милев за водач на листата в Пиринско

БСП  Благоевград иска Любен Милев за водач на листата в Пиринско
БСП Благоевград днес проведе извънредно заседание на 49-тата конференция, по повод предстоящите избори.
Конференцията започна в 10:00 часа в Регионалния исторически музей.
Делегатите на конференцията единодушно подкрепиха инж. Румен Томов за кандидат за кмет на Благоевград. Конференцията се обедини около позицията, водач на листата на БСП в област Благоевград да бъде общинският председател Любен Милев.
„Може смело да кажем, че бяхме първите които постигнаха победа срещу статуквото, срещу управлението на ГЕРБ и коалиция, на практика преди да излязат протестърите по улиците на столицата и други градове в страната. Сега на тези избори тук за кмет на община Благоевград ще се види и ще стане ясно на всички граждани в общината и пък и в България, кои политически партии подкрепят промяната и кои искат задкулисно да задържат колкото се може повече време агонията на ГЕРБ. Всички тези протестъри видяха „обективната и безпристрастна“ правосъдна система как отстранява законно избран кмет на община по политическа поръчка и естествено срещу определена престация.
Тук в Благоевград ние сме пионерите и носителите на промяната, а тези които играят срещу независимият кандидат Румен Томов не искат да продължат в тази насока, тези партии, коалиции и независими кандидати са против промяната и са за продължаване на модела на ГЕРБ и Камбитов .“ Това заяви пред делегатите на конференцията Любен Милев.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика