Петрич скърби! Почина пребитият от наркомани Самуил Кацаров.

Петрич скърби! Почина пребитият от наркомани  Самуил Кацаров.

След няколко дни в кома, почина Самуил Кацаров, цветарят от Петрич, който бе зверски пребит от наркомани.  

Петрич е потресен от нелепата смърт и буквално избухнаха във фейсбук. Те призоваха да се съберат на протест тази вечер на лобното място и да настояват за справедлива присъда.

"Това беше Самуил !Работа,усмивка,красота, ентусиазъм !И беше убит!Убит от наркоманите,от нашето мълчание и търпимост към това , което се случва в нашия град!Призовавам всички вас да се съберем и да застанем там където е извършена тази мерзост !Нека спрем да мълчим!Докога ние , като общество ще позволяваме да биват убивани деца, съпрузи , бащи днес от 20.00ч.Нека да запалим по една свещ!Там!", написаха петричани.

Припомняме, че 44-годишният собственик на оранжерия и на най-големия цветарски магазин „Орхидея“ в града Самуил Кацаров бе нападнат от двама пияни мъже, на 27 и 24 години, които започнали да го налагат с шутове по тялото и главата.

Вследствие на побоя мъжът получи черепно-мозъчна травма и бе транспортиран в болнично заведение в София с опасност за живота.

След няколко дни в кома, медиците не са успяли да помогнат, и човека е починал.

 

От полицията съобщиха, че в хода на предприетото разследване са установени двамата нападатели – Павел Тасков и Кристиян Кожовски, които са задържани. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

Сега предстои поризводството да бъде преквалифицирано в извършване на убийство. Местните хора говорят,че въпросните младежи са известни като наркомани в града.

Те са в ареста в момента.

Коментари към новината

Още новини от Общество