Главният прокурор Гешев се срещна с роднини на убития в Петрич Самуил Кацарски

Главният прокурор Гешев се срещна с роднини на убития  в Петрич Самуил Кацарски

Главният прокурор Иван Гешев отиде в Петрич и се срещна с роднини на убития Самуил Кацарски. Той им заяви,че прокуратурата ще доведе разследването до край.

Върховна касационна прокуратура и Апелативна прокуратура – София взеха на специален надзор досъдебно производство, водено от Окръжна прокуратура – Благоевград за смъртта на 44-годишен мъж, обяви още главният прокурор.

Припомняме,че на  23.05.2021 г., в търговски обект в гр. Петрич, възникнал конфликт между две компании. Самуил Кацарски  станал свидетел на случващото се и се опитал да предотврати ескалацията на напрежението. Скандалът прераснал във физическа разправа, при което на мъжа бил нанесен зверски побой с шутове по главата и удари по цялото тяло. Вследствие на нанесените му удари пострадалият Самуил изпадна в кома и след няколко дни почина.

В качеството на обвиняеми по досъдебното производства са привлечени 27-годишният П.Т. и 24-годишният К.К. По искане на прокуратурата им е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Коментари към новината

Още новини от Право и ред