Областният управител Шушков събра кандидатите за кметове на Благоевград в една зала и пожела феърплей на кампанията

Областният управител Шушков събра кандидатите за кметове на Благоевград в една зала и пожела  феърплей на кампанията

Областният управител Николай Шушков даде старт на местната изборна кампания за кмет на Благоевград с безпрецедентна среща на 7-те кандидати за поста.

Той събра в една зала кандидатите за кметове, покани и всички бивши градоначалници управлявали града до сега. На срещата провела се в зала 22 септември покани новият шеф на ОД на МВР Георги Кандев, председателят на ОбС Райдослав Тасков, председателят на ОИК Мартин Бусаров  ,както и временния кмет Ясен Попвасилев.

Шушков призова участниците в местната изборна кампания за почтеност, за честна битка на идеи и програми. Пожела да не нарушават добрия тон, да играят честно и да няма личностни нападки и черен пиар. От бившите кметове срещата бе уважена от Елиана Масева, която пожела всички кандидати да се ръководят от закона и  в интересите на общината.

Да мислят за благото, бъдещето на града ,за инвестиции и развитие на Благоевград призова и Захари Донев, който е една от емблемите на Благоевград, бивш кмет и почетен гражданин. Останалите градоначалници управлявали пред различни периоди изпратиха поздравителни адреси до срещата, която е първа по рода си.Тържествената церемония приключи в храма, където всички бяха благословени.

Коментари към новината

Още новини от Политика