Мая Манолова ще бъде водач на листата в Пиринско на „Изправи се!Мутри вън!

Мая Манолова ще бъде водач на листата в Пиринско на  Изправи се!Мутри вън!

Мая Манолова ще води кандидатдепутатската листа на „Изправи се! Мутри вън!” на парламентарните избори на 11 юли в Благоевградска област. Тя дойде лично в Благоевград, за да регистрира листата и да заяви:

„Борим се за челните места, мисля, че трето място в област Благоевград ще ни отива. Имаме нашите решения на проблемите на града и региона, ще имаме достатъчно време отново да ги представим на хората.  Познавам проблемите на хората тук ,още когато бях омбудсман, затова и ще бъдат водач на листата, каза Манолова.

Листата ни е интересна, пъстра, с хора, които имат своите каузи, с експерти, доказани професионалисти. Но и с много млади хора”, заяви днес в Благоевград Мая Манолова, лидер на гражданската платформа „Изправи се.БГ”.  

Повишаване на доходите на работещите българи,защото  работещите бедни в най-бедната европейска страна са огромен процент и това трябва да бъде преодоляно. Освен това в област Благоевград традиционно ПП ГЕРБ беше достатъчно силна, Благоевград беше брошката на ревера на ГЕРБ, крайно време е това да се промени и с активното участие на партиите на промяната”, каза още Мая Манолова.  

 

Коментари към новината

Още новини от Политика