Румен Томов: Селата са приоритет в програмата ми

Румен Томов: Селата са приоритет в програмата ми

 

През последните няколко дни, посетих селата Логодаж, Селище, Зелен дол и Покровник, като навсякъде хората споделят, че децентрализацията на бюджета за селата се усеща осезаемо и резултатите са наистина добри. Резултати, които кметовете по места измерват с решени проблеми и това е наистина положителна тенденция, която трябва да расте. Това каза кандидатът за кмет на Благоевград Румен Томов след обиколка из селата.

 

Подкрепата за малките населени места е много важна за мен, защото има още много неудобства и тревоги на местните, които трябва да бъдат решени час по-скоро. Сред най-сериозните са лоша инфраструктура, проблеми с електрозахранването на места, с ВиК- мрежата и доставките на хляб във високопланинските села.

Всичко това обаче, може и ще бъде решено, защото селата са приоритет в моята програма, така както бяха и по време на управлението ми.

Хората са убедени, че ще направя всичко възможно, за да разреша проблемите, с които се сблъскват, защото нашите срещи са регулярни, а не само в предизборната кампания, а и вече са оценили свършеното до момента, коментира още Румен Томов.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика