Румен Томов: Благоевградски бизнесмен се връща тук, за да инвестира 50 млн. евро

Румен Томов: Благоевградски бизнесмен се връща тук, за да инвестира 50 млн. евро

За поредна мащабна инвестиция съобщи в профила си във Фейсбук кандидат-кметът на община Благоевград – Румен Томов. Благоевградски бизнесмен се връща в родния си град, където ще инвестира над 50 милиона евро.

Собственикът на „International Armored Group” - Антон Стефов, е родом от Благоевград, завършил е „Машинно инженерство“ във ВМЕИ. Бил е преподавател в един от филиалите на ВМЕИ и научен сътрудник в Централния машиностроителен институт. Има и офицерско звание. Работил е дълги години в Канада, където придобива опит като инженер в компания, която се занимава с бронировка, а това дава безценен опит и тласък на бизнеса,  който по-късно развива с огромен успех в Европа, Северна Америка и ОАЕ. Сега бизнесменът иска да инвестира в родния си град и да осигури работа на много хора.

„Благодаря на Антон Стефов за решението му да реализира тази инвестиция тук! Благодаря му и за отношението и подкрепата,  която ми засвидетелства, и вярвам,  че заедно ще постигнем много за доброто на Благоевград!“, коментира още кандидатът за кмет Румен Томов.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари към новината

Още новини от Политика