Инж. Емил Костадинов: Инж.Томов е необходимият за всички граждани кмет, достоверният и доказан управленец

Инж. Емил Костадинов: Инж.Томов е необходимият за всички граждани кмет, достоверният и доказан управленец

Нека в Неделя, 27 Юни, 2021г. подкрепим инж.Румен Томов като кандидат за кмет на община Благоевград!

Именно инж.Томов днес е необходимия за всички граждани кмет, достоверният и доказан управленец, авторитетният човек и гражданин, който не може да бъде уязвен от светлината на обществения анализ.

Неговият досегашен обществен ангажимент не поражда въпроси, които да не получават валиден отговор, както по отношение на неговите професионални качества, личен морал, предвидимост и последователност.

Румен Томов за краткия период в местната власт бе принуден да работи в остро враждебна среда. Централното правителство на ГЕРБ демонстративно и брутално саботираше неговите усилия като кмет на общ.Благоевград, щетите от което са на гърба на нас благоевградчаните.

Вече е ясно, че повече подобна централна изпълнителна власт у нас не е възможна.

В оставащата част от прекратения си мандат Румен Томов ще работи в съвсем друга обстановка, в която Правителството няма да бъде негов, а от там и на благоевградчани враг. Неговите намерения и убедителни проекти ще получат справедливата и необходима подкрепа и ще имат попътен вятър, нещо което е най-важно за нас благоевградчани.

Враждебна на моменти, уви, към инж.Румен Томов бе и вътрешната обстановка в остро фрагментирания общински съвет в нашия град.

Националната необратима промяна, на първоначалните развития на която вече сме свидетели, ще даде убедителни и императивни импулси и на благоевградските общински съветници, за осъществяване на необходимото и полезно за гражданите взаимодействие между местната изпълнителна и представителна власт.

 

 

24.06.2021г.                                               инж.Емил Костадинов

 

Коментари към новината

Още новини от Политика