Призиви за оставки в ГЕРБ след тежката загуба на кметските избори в Благоевград

Призиви за оставки в ГЕРБ след  тежката загуба на  кметските избори в Благоевград

Бившият общински председател на ГЕРБ в Благоевград Йордан Андонов избухна гневно във фейсбук по повод на тежката загуба,която партията му претърпя на кметските избори.

Припомняме,че той бе единствения, който публично се опълчи срещу решението ГЕРБ да подкрепи Андон Тодоров , а сега явно казва,че активистите на партията са бойкотирали собствения си кандидат  като така наказват Централата си.Ето какво написа той:

"Благодарение на "отличниците-лобисти" и "вещи социолози и познавачи" на политическите процеси в Благоевград Андрей Новаков и Даниела Савеклиева и с активното съдействие на напусналия преди години партията Костадин Хаджигаев, ГЕРБ Благоевград участва на частичните избори за кмет, колкото и националният отбор на България участва на европейското по футбол - само като зрители.
Горните трима причиниха незаслужен срам и обида на всички членове на структурата в града, която трябваше да преглътне натрапването на изключително спорна и чужда фигура за нас като кандидат-кмет, подкрепен от ГЕРБ ... !
Няма да се учудя, ако горните трима "специалисти" продължат да нахалстват и да търсят вината другаде, вместо да поемат собствено отговорността за този звучен шамар ... !", написа Йордан Андонов.

Коментари към новината

Още новини от Политика