Какви са цените на екскурзиите до Дубай

Екскурзии до Дубай
Екскурзии до Дубай

През последните години Дубай се превърна в една от най-предпочитаните екзотични дестинации не само за чуждестранни, но и за български туристи, тъй като всеки желае да се докосне до това удивително място и да си подари едно незабравимо преживяване. Затова и множество туристически агенции започнаха да предлагат организирани пътувания до тази дестинация. За да Ви помогнем да направите по-информиран избор, то по-долу ще Ви запознаем с някои основни характеристики на екскурзиите до Дубай.

От какво зависи цената на екскурзията до Дубай

Цените на пътуванията до тази дестинация стават все по-изгодни, но за да знаете кога една оферта е наистина евтина или само така изглежда, то е необходимо да сте запознати от какво се определя цената.

Първият елемент, който има особено важно значение при определянето цената на пътуването, е неговата продължителност. В зависимост от това колко дни решите да прекарате в столицата, то цената на почивката варира – колкото повече дни престой изберете, толкова повече се оскъпява и самата екскурзия. Обикновено организираните почивки се правят за около седмица, тъй като по-дълъг престой при организирана почивка се предлага много рядко.

Цената на една почивка се определя и от дейностите, които биват предложени в офертите. Необходимо е да обърнете внимание, че част от дейностите в програмите на организираните ваканции изискват допълнително заплащане, за да можете да вземете участие в тях. Затова при избор на оферта внимателно преглеждайте програмите, за да отсеете какво е и какво не е включено в цената.

Когато избирате оферта за Вашата почивка до Дубай, то трябва да вземете предвид дали храната е включена в цената. Обикновено в цената на престоя са включени закуска и вечеря, като се предвижда и обедно меню за из път, но въпросните невинаги са гарантирани. Някои хотели предлагат и услугата all inclusive, но е необходимо да обърнете внимание на този детайл, за да не останете изненадани.

Обикновено пътуванията до Дубай са самолетни, като в цената се включват двупосочните билети. За Ваша сигурност, обърнете внимание дали и самолетните такси са включени към цената на билетите, а също така вижте какъв багаж Ви е разрешено да вземете. Ако престоят Ви в столицата ще е по-дълъг, то ще Ви е необходим повече багаж. Преценете дали този, който е включен в билета Ви ще е достатъчен. Ако не – то ще трябва да доплатите допълнителна такса, за да си позволите по-голям багаж.

 

Какви видове екскурзии ще намерите в Руал Травел

Видовете екскурзии до Дубай, които ще намерите предложени от туристическа агенция Rual Travel се разделят на индивидуална почивка и организирани екскурзии. Те са предимно самолетни, но има опция за круиз, като той започва и завършва в Дубай, а до там се пътува със самолет. Всички екскурзии предлагат разнообразна и интересна програма, като част от дейностите, предвидени в нея, изискват допълнително заплащане. Самолетните пътувания биват шест или осемдневни, като организираните предлагат обслужване на български език, като така не само научавате повече за дестинацията, но и имате постоянно на разположение човек, който да Ви насочва и помага. Индивидуалните почивки нямат включена програма, като Вие сами можете да прецените как да разполагате със свободното си време – дали ще го прекарате на плажа, в разходки или шопинг – това е лично Ваше решение. Индивидуалната почивка може да бъде организирана за двама, като може да споделите това приключение с любим човек.

Ако разполагате с повече време и средства, силно Ви препоръчваме да се възползвате от предложението за круиз и да се насладите на всички места, които ще посетите. Това със сигурност ще бъде незабравимо преживяване, което си заслужава да опитате!

За Ваше улеснение, Ви представяме наличните организирани оферти:

 

 

цена

продължителност

вид транспорт

Организирана

от 1198 лв.

6 дни

самолет

Организирана

от 1295 лв.

8 дни

самолет

Круиз

от 2256 лв.

10 дни

самолет, кораб

 

Актуалните предложения за пътувания до Дубай, както и още много други, можете да намерите на сайта на Руал Травел.

Коментари към новината

Още новини от Общество