Катастрофа край Мурсалево! Водачът на единия автомобил избяга, четирима пострадаха

Катастрофа край Мурсалево! Водачът на единия автомобил избяга, четирима пострадаха

Четирима пострадаха, но са без опасност за живота са, след като лекият им автомобил “Пежо” бе ударен от “Мерцедес” тази нощ на ГП Е-79 край гр. Кочериново, предаде БГНЕС.
Водачът на мерцедеса е напуснал местопроизшествието, издирва се. Пътният инцидент стана към 1.20 ч. тази нощ между село Мурсалево и пътен възел “Бобошево”.

Лекият автомобил “Пежо” с благоевградска регистрация се движи от Усойка към Мурсалево, в него освен водача са пътували още един мъж, жена и дете. Връщали са се от сватба в посока Благоевград.

На прав участък виждат, че идващия с голяма скорост насреща им “Мерцедес” с кюстендилска регистрация криволичи по пътното платно. Навлиза в тяхната лента, удря с в предната лява част на пежото и след още 100 м. се преобръща по таван.

Водачът на мерцедеса Асен С. успява да излезе от смачкания автомобил и бяга в тъмното.

Тримата пострадали от пежото са транспортирани за МБАЛ-Дупница, а водачът за МБАЛ-Благоевград, тъй като се наложило пожарникарите да режат ламарините, за да го извадят от купето.

Пробата му за алкохол е отрицателна. Четири часа-до 5 ч. тази сутрин пътят бе затворен, а обхода бе през АМ „Струма“ между пътни възли “Бараково и Бобошево”.

Коментари към новината

Още новини от Право и ред