Празнични елхи грейнаха в Микрево и Струмяни

Празнични елхи грейнаха в Микрево и Струмяни
В навечерието на настъпващите най-светли Коледно-Новогодишни празници, по инициатива на Местната комисия при община Струмяни и Народните читалища в село Микрево и в село Струмяни се организираха празнични инициативи.
С трепетно вълнение и много усмивки, малките сладури от детска градина „Патиланци“, украсиха и запалиха светлините на прекрасни зелени дръвчета, поставени в залата на НЧ "Будител-1997" в село Струмяни и пред сградата на НЧ „Братя Миладинови-1936“ в село Микрево.
С Коледни песнички и стихове, дечицата поздравиха всички гости за предстоящите светли празници. С трепет и надежда те отправиха своите пожелания за много здраве, разбирателство, любов и щастие на земята.
За празничното настроение на всички присъстващи допринесе и красив коледен базар, подготвен от читалищните дейци към Народните читалища, учениците от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Микрево, Защитени жилища с.Раздол и ДГ “Патиланци“. На коледния базар бяха показани ръчно изработени – поздравителни картички, коледни играчки, сувенири и други красиви предмети и символи, носещи духа на идващата Коледа.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество