Нашенци масово пазаруват в Одрин, Солун и Скопие преди Коледа

Нашенци масово пазаруват в Одрин, Солун и Скопие преди Коледа

Нашенци масово се юрнаха на предколедни пазарувания и пътувания до Одрин,Солун и Скопие. Никакви ограничения не са в състояние да ги спрат,защото на хората им писна да живеят в страх и изолация.

Пътува се за по ден, за два и за три. Приятното изживяване се комбинира и с големи пазарувания, защото се оказа,че в съседните страни цените са по-ниски от тези у нас.Особено това важи за Одрин.

Затова и туроператорите пренастроиха бързо режима си и масово организират посещения на символични цени от 80 до 120 лева.

До Скопие нашенци ходят да похапнат вкусни и евтини гозби по чаршията, а на връщане се пазарува храна, която не е по-евтина ,но за сметка на това е качествена е истинска на вкус, хвалят се нашенци.

В Солун е същото, моловете се нападат заради големи намаления, а и друго е да видиш моренцето, да смениш пейзажа и пиеш едно солунско кафе.

В Одрин пък е евтиния и се пазарува за дни напред. Затова и на границата има огромни опашки. А у нас по традиция търговците рязко увеличиха цените преди Коледа.

Коментари към новината

Още новини от Общество