ГЕРБ изоставя скъпите офиси, мести се в държавен

ГЕРБ изоставя скъпите офиси, мести се в държавен

ГЕРБ в Благоевград се отказва от двата си офиса, които ползваше до сега и има намерение да се нанесе в държавен. Досегашните помещения бяха частни и се плащаха от партията.

ГЕРБ ще ползва вече офис, собственост на държавата, тъй като е безплатен. Областната управа е дала на партията помещение в топ центъра на Благоевград-бившата бирария Каменица.

То е голямо, но има нужда от огромен ремонт, за да се превърне в партиен офис.

 „Двата досегашни офиса в Благоевград ще бъдат затворени и ще се нанесем в един общ. Това е част от реформата, която започна в партията. Освен че имаме нови, млади членове, дойде време и за обновяване на партийния офис. Той ще е в централна градска част – бившата бирария „Каменица“, като помещението ни се полага по силата на Закона за политическите партии“, заяви вчера за „Струма“ областният координатор на ГЕРБ, евродепутатът Андрей Новаков.

Помещението на ул. „Райко Даскалов“ е с площ около 180 кв.м и се нуждае от сериозен ремонт, за да бъде пригодено за партийна работа. Дотогава ГЕРБ ще продължи да използва двата си офиса – единият на бул. „Св.св. Кирил и Методий“, а другият в помещение на „Български пощи“ до зала „22-и септември” на общината.

В редиците на партията се свиват и сериозно харченето на средства за партийни дела, говори се, че ще има и съкращения на кадри, които обслужваха офисите.

Коментари към новината

Още новини от Политика