Vapormax - въздушните маратонки

Vapormax - въздушните маратонки

Маратонките Vapormax са раят за вашите ходила. Уникален дизайн, страхотна визия и несравним комфорт - ето няколко причини защо няма да искате да събувате тези обувки.

Харесвате ли Vapormax - първите маратонки от серията Air Max на Nike с “прозрачна” подметка? Питали ли сте се какво се крие зад този нестандартен външен вид? И какво е нивото на комфорт, който да очаквате? Отговаряме на тези въпроси, защото Vapormax зададе нов стандарт за ефективност и лекота. Дизайнерите на Nike се оказват от стандартната междинна подметка от пяна и правят нещо, което граничи с революция. Те залагат на система от кухи въздушни торбички (pods) и ги разполагат в контактните зони, поемащи натиска на ходилото. 

 

Вместо да се стремят да използват повече капсули, както много предишни модели на бранда, създателите на Vapormax тръгват от идеята за създадат перфектните маратонки за бягане, като разположат въздушните торбички в ключовите критични точки. Освен ефективност, прекрояването на подметката постига и друг резултат - създава маратонки с уникална визия.

Революцията на въздушните торбички

Подметката на предишните модели от гамата на Air Max се отличава с въздушни възглавници и междинен слой от пяна, които да поемат и разпределят тежестта върху ходилата. Vapormax обаче преосмисля ролята на въздушните възглавници като “разпределители” на натиска и ги превръща в “бутала”.

Когато капсулата със сгъстен въздух се компресира поради натиска, налягането вътре се увеличава. В резултат се създава ефект на оттласкване, при който енергията се връща обратно към стъпалото и ви помага, докато се движите. Това прави ходенето леко, сякаш върху невидими въздушни струи. Просто няма как да не стъпвате уверено, независимо колко дълги ви се налага да ходите!

До последния детайл

Вече от няколко години на пазара, моделът спечели сърцата на немалко фенове, защото се отличава с по-ефективен, гъвкав и опростен дизайн. Въпреки няколко хибридни модела, съчетаващи гумена външна подметка и междинна подметка, Vapormax се наложи като свежо в гамата на Air Max.

Цветовото разнообразие на моделите определено се харесва на онези потребители, които търсят по-различен и разчупен стил, но същото високо качество на американския производител. Вижте моделите във Footshop и открийте прекрасния нов чифт, който просто няма да искате да събувате.

Източник на снимка:

Footshop

Коментари към новината

Още новини от Общество