Прекрасен ден за три зодии, вижте хороскопа си

Прекрасен ден за три зодии, вижте хороскопа си

ОВЕН

За Ов­ни­те чет­вър­тък ид­ва с прия­тно пъ­ту­ва­не. За биз­нес­ме­ни­те има някак­во но­во по­ло­же­ние, с кое­то се на­ла­га да се съоб­разят, бла­гоп­рия­тно е, но пър­во­на­чал­но ще сте при­тес­не­ни. Мно­го си­лен ден за пар­тни­ра­не, под­пис­ва­не на важ­ни за вас до­го­во­ри.

ТЕЛЕЦ

Неп­рия­тен и до­са­ден ден ще бъ­де чет­вър­тък за Тел­ци­те, кои­то имат ра­бо­та по фи­нан­со­ви въп­ро­си. Не са из­клю­че­ни спън­ки и из­чак­ва­не на спеш­ни за вас за­да­чи. Има про­ме­не­ни об­стоя­телс­тва и осо­бе­но труд­но справ­яне с проб­лем, за­ви­сещ от бан­ки. Спо­коен слу­жебен ден.

БЛИЗНАЦИ

Чет­вър­тък е ху­бав ден за Близ­на­ци, с но­ви ал­тер­на­ти­ви за мно­зи­на. Пред­ло­же­ния­та са бла­гоп­рия­тни, а и вие сте в със­тоя­ние да нап­ра­ви­те ве­рен из­бор. Биз­нес ан­га­жи­ра­ни­те да се пазят от мо­ше­ни­ци. Двой­стве­на­та ви на­ту­ра ще бъ­де при­чи­на за драз­не­ния­та ви с око­лни­те.

РАК

Ху­бав ден за Ра­ци­те, въп­ре­ки че не сте се отъ­рва­ли от при­тес­не­ния­та си. Чет­вър­тък се свър­зва с важ­ни про­ме­ни в жи­во­та ви, те зас­ягат ра­бо­та­та или со­циал­ния ви ста­тут. Не сте оп­ти­мис­тич­ни от­нос­но но­во­то по­ло­же­ние, но то е бла­гоп­рия­тно. Оча­кват ви прия­тни из­не­на­ди в лю­бов­та.

ЛЪВ

Без­по­кой­ства и гри­жи от­нос­но ра­бо­та­та ви ще тлас­нат мно­зи­на към сре­щи и съз­да­ва­не на връз­ки. В чет­вър­тък ед­ва ли ще има­те проб­ле­ми в раз­ре­ша­ва­не­то на ин­те­ре­су­ва­щи ви за­да­чи и най-мал­ко ще за­дей­ства­те об­стоя­телс­тва­та във ва­ша пол­за.

ДЕВА

Де­ви­те са по­тис­на­ти и оте­гче­ни от проб­ле­ми, но чет­вър­тък е дос­та бла­гоп­рия­тен от­нос­но па­ри и слу­жеб­на зае­тост. До­ри мно­зи­на от вас на ра­бот­но­то място ще имат по­вод за праз­ник. Но се­га вие нав­ли­за­те в пе­риод на про­ме­ни, през кои­то необ­мис­ле­ни­те дей­ствия са рис­ко­ва­ни.

ВЕЗНИ

За Вез­ни­те то­зи чет­вър­тък е дос­та до­бър и пре­дос­тавя въз­мож­нос­ти за нео­чак­ва­ни ра­дос­ти. Но в мно­го слу­чаи те мо­гат да бъ­дат пом­ра­че­ни от неп­рия­тна пром­яна, зас­яга­ща бю­дже­та ви. Слу­жеб­ният ден но­си ус­пе­хи и съз­да­ва доб­ри ус­ло­вия за раз­го­во­ри, ще зат­вър­ди­те по­зи­ции­те си.

СКОРПИОН

Денят го­во­ри за слу­жеб­ни тран­сфор­ма­ции. Те са свър­за­ни с па­ри­те за мно­го от вас, но не ста­ва въп­рос за неп­рия­тнос­ти. Ва­жен и пло­дот­во­рен пе­риод за­поч­ва за мно­зи­на от вас в де­ло­во от­но­ше­ние. Чет­вър­тък е лош за сре­щи с прия­те­ли, не е из­клю­че­но да пос­лед­ва кав­га.

СТРЕЛЕЦ

Мал­ко преоб­ра­зе­ни са Стрел­ци­те днес и не дей­стват по оби­чай­ни­те си на­чи­ни. По­ни­же­на е дей­стве­нос­тта ви в чет­вър­тък, кое­то в мно­го слу­чаи се дъл­жи на нео­чак­ва­но съоб­ще­ние – дос­та важ­но за вас. На ра­бот­но­то си място мо­же да оча­ква­те труд­нос­ти поради липса на достатъчно информация какво точно трябва да направите с работата, възложена от началниците ви.

КОЗИРОГ

Денят е щас­тлив за Ко­зи­ро­зи­те по мно­го при­чи­ни. Ще има­те прек­ра­сен ра­бо­тен ден и бър­зо раз­ре­ша­ва­не на важ­ни­те де­ла в биз­не­са. За някои е въз­мож­но да имат про­фе­сио­нал­ни проб­ле­ми, но раз­ре­ша­ва­не­то им не под­ле­жи на съм­не­ние. За дру­ги ра­дос­ти­те се свър­зват с ин­тим­ния парт­ньор, който непрекъснато им засвидетелства своята обич.

ВОДОЛЕЙ

Дос­та от пред­ста­ви­те­ли­те на Во­до­леи­те имат да ре­ша­ват свои проб­ле­ми и поч­ти не знаят от­къ­де да за­поч­нат. В цяла­та ра­бо­та има мно­го нея­сно­та и то­ва ви сму­ща­ва най-мно­го. Ако спо­де­ли­те с чо­век от до­ма, ще по­лу­чи­те пра­ви­лен съ­вет. В лю­бов­но от­но­ше­ние ще пос­тиг­не­те раз­би­ра­телс­тво не без да положите усилие в посока помирение и отстъпчивост.

РИБИ

Ри­би­те са мно­го при­тес­не­ни за раз­ви­тие­то на някои лич­ни въп­ро­си, за кои­то все още нямат ни­как­во из­вес­тие. Но ва­ши­те проб­ле­ми ще се ре­шат още днес. С то­ва ще от­пад­нат и някои до­маш­ни при­тес­не­ния. Мо­же да оча­ква­те про­ме­ни в служ­ба­та, за кои­то някои от­дав­на са се при­тесн­ява­ли. Предстоят ви  доста промени в работния процес и самите вие не сте наясно как ще се случи това.

 

Коментари към новината

Още новини от Любопитно