Депутатите от „Промяната продължава“ се крият от благоевградските медии

Депутатите от  Промяната продължава  се крият от благоевградските медии

Депутатите от ПП“Промяната продължава“,които влязоха с гласовете на хиляди от Пиринско, упорито се крият от благоевградските медии. Ще ви припомним имената им-
Андрей Атанасов Гюров
Владимир Славев Табутов
Екатерина Кирилова Димитрушева.

От началото на кампанията до влизането им във властта те се представиха само един път-на старта на предизборната кампания. И като разбраха,че изборите не са безплатни се скриха от медиите до ден днешен. Вече са управляващи,  но в Благоевград не може очите да им видиш. До момента не са организирали нито една пресконференция, на която да представят отчет какво работят в Народното събрание, какви законопроекти творят, какво мнение имат по различни теми, които вълнуват местните хора. Това е начина жителите в региона да получат информация от първа ръка. Важно е и да се изправят срещу въпросите на местните медии за кадровата им политика, която вбесява хората-няма конкурси,няма състезание на можещи млади хора, назначават се само кадри на БСП и ИТН по незнаен принцип.

По закон два дни от седмицата депутатите трябва да се срещат с избирателите,затова получават заплати. Но те с кратка форма уведомяват във фейсбук правото да се запишеш за среща и то за 15 минути.Ако това им са срещите с избирателите ,това е пълна мимикрия. Проблемите в общините са огромни и се трупат като лавина, но те не са обходили региона, не са посетили кметствата, та да знаят какво става. Вълнуват се само от политиката на „жълтите павета“, а тук хората „суратите“ не са им виждали.  Но овластените от избирателите в Пиринско, не пропускат всеки месец да  взимат заплатите си. 

Коментари към новината

Още новини от Политика