Какви спирали за мигли ще намерите в сайта

Какви спирали за мигли ще намерите в сайта

Очите ви разказват история. И правилният грим за очи също казва много. Преди да направите покупка, помислете за вида, който искате да постигнете с него. Има шест основни типа спирали, които са създадени, за да постигнат специфични и видими резултати. В сайта на Лили Дрогерие има толкова много марки професионални продукти, че ще се затрудните в избора си: цветни – зелени, сини, кафяви, безцветни, водоустойчиви, за обем и др. Какво обаче съветват специалистите?

Използвайте правилните продукти за удължаване

Ако имате къси или редки мигли, удължаващата спирала може да създаде невероятен ефект върху косъмчетата. Те съдържат полимери от найлон и коприна. Частиците се свързват с върховете на миглите и ги правят по-дълги.

Обикновено четката на удължаващия вариант има плътни влакна, което позволява да покрие всяко косъмче и да го удължи.

Създайте си обем

Придайте обем на миглите си, без да изглежда прекалено. Спиралата за обем подчертава очите, без да изглежда сякаш носите изкуствени ресници. Тя съдържа восъци, силиконови полимери и пигменти, които правят ресниците ви по-тъмни и плътни.

Какви модели за извиване има

По-плътната консистенция на спиралата за извиване помага да се подобри естественото движение на вашите мигли. Чрез извиване или подсилване на извивката очите изглеждат по-големи. Като се концентрирате върху центъра, ще ги направите да изглеждат по-закръглени.

Този вид съдържа филмиращи полимери, които се свиват след нанасяне. Това кара миглите да се повдигат в извивка. Форма на този специфичен тип четка за спирала допълнително помага на полимерите да извиват добре косъмчетата.

Заложете на водоустойчивите видове

Избягвайте повторното нанасяне на такъв тип спирала за мигли, без значение колко в движение може да бъдете в ежедневието си. Тя издържа на всичко, което животът ви поднася от триене на очите до бягане през дъжд. За този вид грим за очи се използват восъчни и минерални масла, за да отклонят течностите.

Професионален съвет: Тези продукти изсъхват на миглите ви, така че ги нанасяйте пестеливо. За да предотвратите пречупването на косъмчетата, сложете масло или вазелин върху тях преди лягане. Също така се уверете, че премахвате безопасно по следния начин:

  • вземете памучен тампон или такъв за многократна употреба, и нанесете препарат за отстраняване на грим (продукт, който е безопасен за зоната около очите) – по този начин ще започнете с отстраняването;
  • сложете го до окото си и задръжте, за да може да започне да разгражда продуктите за гримиране – така няма да се налага да триете или използвате натиск;
  • внимателно отстранете продукта и изплакнете с вода, като по този начин целият грим ще е отстранен от лицето – добре е да не използвате нито много гореща вода, нито много студена, за да не се отрази негативно на кожата на лицето. 

След тази процедура можете да бъдете сигурни, че сте премахнали всичко.

Отървете се от нежеланото сплъстяване

Тези модели придават най-естествен вид, като същевременно добавят акцент. Екстрактите от глицерин и коприна помагат да се избегне образуването на бучки. Дългите косми на четката помагат за равномерното нанасяне върху миглите ви. Може да не получите толкова дължина или обем, колкото с други формули, но поне ще имате изящен външен вид без много грим.

Удебеляване и разделяне на косъма с един размах

Спиралите са цялостно решение, което осигурява обем и дебелина. Те се разпределят равномерно върху всяко косъмче на очите. Тези продукти са направени от силни пигменти за цвят, филмиращи полимери за допълнителна дебелина и влакна от коприна или найлон за екстра дължина. Водоустойчивите формули също съдържат восък и масла. Пигментите и полимерите пък разделят косъмчетата от корена до върха.

Екипът на онлайн магазин Лили Дрогерие съветват: когато нанасяте каквато и да е спирала, добавете обем чрез леко вибриране или преместване на четката отстрани в основата на линията на миглите и след това плъзнете нагоре. Можете да продължите движението докрай или просто да добавите обем и пигмент в основата.

Коментари към новината

Още новини от Бизнес