Благоевградчанка избухна в мрежата: В аптека"Марешки" се гаврят с възрастните хора!

Благоевградчанка избухна в мрежата: В аптекаМарешки се гаврят с възрастните хора!

„Това е Аптека Марeшки в центъра на Благоевград, тук се отнасят с хората с неуважение .Изключително грозно отношение от страна на персонала и това е ежедневно- крещят по възрастни и изнемощели хора и не само,като цяло им е трудно да работят с хора ние ги дразним ,пречим им ,ако ги питаш за дадено лекарство и не е в наличност отговора е :-Нямаме, няма и да го имаме! Тук непрекъснато навикват хората,обиждат ги и се питам -защо работят ?!Сутринта ,,госпожата" от персонала навика 80 годишен дядо,защото човека е дошъл рано да си вземе лекарствата .

-Не си спал да дойдеш тука и вие клекнали сте 7,8 души тука бързате в неделя да висите веднага на вратата!

В тази аптека се случва ежедневно гавра с хората и нямат срам, инвалиди имаше на вратата,възрастни и млади ,които са отишли от нужда и аз бях там .И понеже се ядосах си тръгнах, така ми беше причерняло пред очите,че прецених за по добре да не пазарувам,ако я бях послушала още малко ,щях да я измъкна с престилката през гишето .Не пазарувайте в тази аптека на така известния Марешки- верига от аптеки .Плюя на парите ви, на известността ви и на вас плюя безсрамни хора,а дали сте хора , помислете ???

Този емоционален и гневен пост пусна във фейсбук Лилия Шуманова. Младата жена с право се възмущава, защото лошото отношение на персонала към възрастните хора не е  от вчера. Постът е подкрепен с десетки коментари на благоевградчани, които описват и своите преживявания и наблюдения.

Добре би било от Комисията за защита на потребителите да реагират и вземат някакви мерки. Другият вариант е прокуратурата да се самосезира и предупреди „любезните“ аптекарки,че психическото малтретиране на възрастни хора е наказуемо.

 

  

Коментари към новината

Още новини от Общество