Откри се нова спортна площадка в село Бачево

Откри се нова спортна площадка в село Бачево

 

Временно изпълняващият длъжността кмет на община Разлог – инж.Венцислав Гърменов, зам.-кметът на Разлог – Иван Гюров и  кметът на село Бачево – Росица Чатлабашева прерязаха лентата на обновената спортна площадка в двора на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

С поздравително слово и традиционен водосвет, питка за здраве и в присъствието на представители на община Разлог и „МИГ- Разлог“, бе открито изкуственото футболно игрище, предназначено за свободно ползване на жителите в село Бачево.

„Искам да благодаря на всички присъстващи, отделили от времето си да открием заедно отремонтираната площадка в нашето село. Изказвам специални благодарности към община Разлог и „Местна инициативна група Разлог“, благодарение на които това стана реалност“, приветства присъстващите  Чатлабашева.

Мероприятието продължи с обръщение на инж. Гърменов: „Честита нова площадка! В едно от най- оживените села в община Разлог, чрез обновеното спортно съоръжение, предоставяме възможност на деца, младежи, хора в активна трудова възраст, както и уязвими и малцинствени групи, да практикуват групови занимания. Нека се ползва със здраве и отговорност. Нека всички я пазим, защото тя е направена от нас за нас“.

Малко след това отец Чакъров отслужи молитва за здраве, а децата на Бачево, редом до представителите на община Разлог, стъпиха първи на новия терен, превръщайки събитието във футболен двубой.

 Отк

Коментари към новината

Още новини от Общество