Банско събира номади от цял свят

Банско събира номади от цял свят

Банско Номад Фест, събитието, което привлече над 500 дигитални номади от над 40 страни от цял свят, започва понеделник, 27-и юни в Банско и ще продължи до 3 юли. За една седмица планинският курорт ще се превърне в място за лекции, обмяна на опит за дигиталния начин на живот, както и игрална площадка за различни активности, които Банско може да предложи.

Над 80 лектори от цял свят ще предадат своите знания и опит като част от дневната програма на събитието. Ще бъдат засегнати теми като създаване на онлайн бизнес, инвестиране за дигитални номади, продуктивност,

Организаторите са предвидили партньорства с местни ресторанти, които да предложат своите специалитети на участниците и да ги запознаят с българската традиционна кухня, както и с международни вкусни предложения. В следобедите, събитието продължава с активности във и около Банско, които да покажат красотите на района на участниците.

Предвиденин са активности като рафтинг, преходи в планината, конна езда, разходка с колело, посещение на Парка за танцуващи мечки в Белица, дегустация на вино, пейнтбол, АТВ приключение, куиз за пътешественици и още много. 

Коментари към новината

Още новини от Общество