Хоротека на открито обедини различни поколения благоевградчани,тази вечер елате на латино парти

Хоротека на открито обедини различни поколения благоевградчани,тази вечер елате на латино парти
Хоротека на открито обедини различни поколения благоевградчани. Хванати ръка за ръка те пресъздадоха красотата на българския танц. Най-малкият участник, който застана начело на хорото, е роден само преди по-малко от месец ????
Своеобразният открит урок по български народни хора бе ръководен от Асен Колев, танцьор в Ансамбъл "Пирин" и ръководител на ТФ "Ритмика". Община Благоевград му благодари за невероятната енергия, която успя да предизвика у участниците в инициативата!
Голямото лятно танцуване в Благоевград продължава! Тази вечер предстои салса и горещо латино парти
Подплощадното пространство под АУБ и ДТ „Никола Вапцаров“ ще се превърне в най-горещото място в областния център с вдъхновяваща салса фиеста.
Танцово училище „Art&Dance“ кани малки и големи да усетят магията на латиното с професионалните танцьори Надя Тончева и Илия Чолаков.
Голямото танцуване ще започне в залата на „Art&Dance“ в 18.00 часа с урок за децата.
В 19.00 часа дансингът ще бъде запазен за всички останали любители на салсата.
За участие в уроците е необходимо предварително записване. За повече информация – страницата на Танцово училище „Art&Dance“ във фейсбук.
По-късно програмата ще продължи на открито при фонтаните, за да превърне подплощадното пространство в истинско латино парти.
За да се включите във фиестата не са необходими специални танцови умения, а само желание за танцуване и добро настроение.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество