Yettel предлага смарт часовниците за малчугани MyKi с достъп до образователната платформа iZZI

Yettel предлага смарт часовниците за малчугани MyKi  с достъп до образователната платформа iZZI

Предложението важи за онлайн магазина на оператора с план Джуниър 13.99 за 24 месеца и включва Paw Patrol чанта с пособия за рисуване

 

Този месец Yettel предлага на своите клиенти възможността да закупят онлайн някой от удобните детски часовници MyKi Watch с план Джуниър 13.99 за 24 месеца с включен достъп до образователната платформа iZZI. С началото на учебната година родителите могат да съчетаят сигурността, полезното и забавното, като изненадат малчуганите си с MyKi Watch 4 LITE или MyKi Watch 4.

 

С тях имат възможност да следят местоположението им и да са спокойни за тяхната безопасност през целия ден. Часовниците са и с чудесни дизайни: за разработката им е взето мнението на деца между 4 и 15 години, затова бързо стават любими на малки и подрастващи. MyKi устройствата засичат текущото местонахождение както на открито, така и на закрито и изпращат данните до приложението MyKi Watch, инсталирано на смартфона на родителя. Образователната платформа iZZI предлага множество учебни ресурси и материали за ученици от 1 до 7 клас на издателствата Клет България, Булвест и Анубис. Дигиталната платформа разкрива нови възможности пред модерното, технологично ориентирано образование чрез интерактивни ресурси, видеа и специално адаптиран за възрастта на учениците материал.

 

MyKi Watch 4 LITE има функция за чат с родителите и изпращане на снимки от вградената камера. Часовникът идва с разнообразни приложения като крачкомер, математическа игра и възможност за създаване на аларми, които да напомнят за важните задачи за деня. Цената на модела е 69,99 лв. с Джуниър 13,99 с договор за 2 години и до края на септември устройството се продава онлайн в комплект с Paw Patrol чанта с пособия за рисуване.

 

MyKi Watch 4 e най-функционалният детски часовник с тракер, предлаган от Yettel. Има опция за проследяване и контрол над гласовите обаждания. Предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и дори видеообаждания, както и чат функции. Особено любима на малчуганите е възможността да добавят приятели в своя списък с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства чрез Bluetooth. За да е успешна връзката обаче, тя трябва да бъде одобрена през мобилното приложение на двата часовника, така че родителите да могат да следят и тази функция. MyKi 4 проследява и активността на детето през деня благодарение на вградения крачкомер, а информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение. Цената на детската джаджа е 109,99 лв. с Джуниър 13,99 с договор за 2 години, а с онлайн покупката му потребителите го получават в комплект със специалната Paw Patrol чанта с пособия за рисуване.

 

Повече информация за предложенията можете да откриете тук.

 

 

Коментари към новината

Още новини от Общество