Yettel посвещава промо дни на Apple с отстъпки до 300 лв.

Yettel посвещава промо дни на Apple с отстъпки до 300 лв.

Промоцията важи при покупка в брой през сайта на оператора с код APPLE

 

Навръх популярния сред любителите на технологиите Cyber Monday Yettel изненадва приятно всички почитатели на Apple с промо дни на iPhone 14 Plus и редица Apple Watch в своя онлайн магазин. До края на месеца телекомът предлага на своите настоящи и нови клиенти отстъпки до 300 лв. за три варианта на смартфона и до 13% за избрани смарт часовници на компанията от Купертино.

За да вземат новото си устройство на по-ниска цена, потребителите трябва да направят покупката през сайта на оператора в брой, като въведат промокод APPLE. С него три версии на iPhone 14 Plus могат да се вземат с голямо намаление. Тази с памет 128GB може да се закупи с 200 лв. отстъпка от цената и вместо редовните 1849,99 лв. ще струва 1649,99 лв. с план Тотал Макс 59.99 и договор за 2 години. Цената на варианта с 256 GB памет е с 250 лв. надолу – 1849,99 лв. вместо 2099,99 лв. с план Тотал Макс 59.99 и договор за 2 години. 300 лв. по-малко пък струва iPhone 14 Plus с 512 GB памет – с промокод APPLE и план Тотал Макс 59.99 апаратът може да бъде взет за 2249,99 лв. вместо за 2549,99 лв.

iPhone 14 Plus разполага с нов, по-голям 6,7-инчов размер на екрана. Моделът включва обновена система с две камери, създаващи зашеметяващи снимки и видео с TrueDepth технологията и Photonic Engine. Смартфонът работи с чип A15 Bionic с 5-ядрен графичен процесор, който предлага невероятна производителност и ефективност за взискателни работни натоварвания и е проектиран с вградени функции за защита на личните данни и сигурност. iPhone 14 Plus има и невероятен живот на батерията и предлага максимално 5G изживяване.

Освен iPhone 14 Plus в промоцията тази седмица са включени и редица модификации на Apple Watch Series 7 и новия Apple Watch SE, всички намалени с 13% и с цени от 479 лв. до 1049.99 лв.

Часовниците на Apple внасят новаторски технологии и производителност, както и важни иновации в областта на безопасността в двата най-продавани модела. Apple Watch Series 7 се отличава с любимия дизайн на Apple Watch, включително голям Always-On Retina дисплей и здраво стъкло. С целодневен живот на батерията Apple Watch Series 7 надгражда функции за здраве и безопасност с приложението за ЕКГ и засичането на падане.

Apple Watch SE предоставя основното изживяване на Apple Watch, включително проследяване на активността, известия за висок и нисък сърдечен ритъм. И двата модела се захранват от watchOS 9, която въвежда нови и по-персонализируеми циферблати като Lunar и Metropolitan, подобрено приложение Workout, етапи на съня, първата по рода си функция AFib History и изцяло ново приложение Medications.

 

Повече информация за онлайн дните на Apple можете да откриете тук.

 

 

 

Коментари към новината

Още новини от Бизнес