Коледно парти за малки и големи футболисти в Симитли

Коледно парти за малки и големи футболисти в Симитли

Професионални и подрастващи футболисти излязоха в заслужена коледна ваканция. Преди това им организираха купони с много изненади. Получиха и подобаващи възнаграждения.

Съотборниците от "Септември" - Симитли закриха сезона с банкет. През януари ще започнат подготовка за пролетния дял на шампионата.

Футболистите на Стефан Гошев имаха добър есенен сезон. Измежду наздравиците отборът си припомни за грешките и добрите моменти и на маса, в пълен състав, си даде дума, че ще покаже повече през пролетта.

Веселбата на тима споделиха кметът на Симитли Апостол Апостолов и председателят на Общинския съвет Вилимир Александров. 

Припомняме, Септември” завърши на седмо място с актив от 22 точки в първенството на Югозападната Трета лига. Бяха проведени 16 срещи, от които 5 победи, 7 равенства и 4 загуби.

Изненади получиха и малките футболисти от школата в "Септември"-Симитли. Те също имаха парти, организирано от треньорите им и родителите. Бяха избрали заведение в непосредствена близост на един от терените, на който футболният отбор провежда своите тренировки през летния сезон. За всяко дете беше направена индивидуална табела с логото на отбора и името на малките футболисти. Родителите, чрез благодарствени писма, изразиха своята благодарност към треньорите Кацимерски и Кацарски, съобщиха от общинския сайт.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество