Дядо Коледа зарадва с подаръци децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция в с. Струмяни! СНИМКИ

Дядо Коледа зарадва с подаръци децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция в с. Струмяни! СНИМКИ
В навечерието на Рождество Христово, Дядо Коледа зарадва децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция в с. Струмяни с най-желаните и чакани подаръци, със съдействието на най-мащабната доброволческа кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение в България – операция “Плюшено мече“.
По повод празника, децата заедно със своите преподаватели бяха подготвили коледно тържество с песни и стихотворения, носещи духа на Рождество, което донесе много настроение и стопли сърцата на всички гости.
Кметът на община Струмяни г-н Емил Илиев подари лакомства на децата и отправи своите благопожелания към децата, техните родители и служителите в ЦСРИ – Струмяни за здраве, сили и упоритост, за да успяват да надграждат постигнатото всеки нов ден. Да бъдат позитивни, жизнерадостни и отворени към доброто и красивото. Никога да не спират да вярват в чудеса и винаги да следват мечтите си!
Подаръци за децата поднесе и г-жа Лиляна Велкова – Директор на СУ “Св.Паисий Хилендарски“ – с. Микрево.
Община Струмяни и ЦСРИ – с. Струмяни благодари на всички дарители и хора с големи сърца, които за поредна година са носители на доброто и подаряват усмивки и радост на най-важните хора – нашите децата.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество