Полицайката Симона Лулеова остава в ареста

Полицайката Симона Лулеова остава в ареста

Районен съд-Разлог остави в ареста 25 -годишната полицайка Симона Лулеова, която бе заловена с половин килограм канабис при проверка на автомобила и.

25-годишната жена поиска от съда да бъде пусната под гаранция с мотива, че има малко дете за гледане на 5 годинки ,както и че се подготвя в момента за  държавен изпит,тъй като  е студентка по право. Но магистратите  уважиха искането на прокуратурата за задържане под стража.

Майка и плачеше през цялото време. Тя коментира,че дрогата е подхвърлена на Симона. Преди да се качи на семейната кола, тя била паркирана близо до блока и в столицата и три дни оставена без надзор, а едната врата на автомобила не се заключвала поради повреда. Сестрата на Симона-Силвия също смята,че това е скалъпена работа ,за да злепоставят полицайката. Тя свързва инцидента с пребитият им брат седмица преди това. Той е работил като ди джей в студентски град в София.  Според тях всеки е могъл да попадне в клопка, тъй като това е семейна кола и се кара от всички във фамилията, каза майката на Симона.

Припомняме, че служителката на Седмо РУ-София бе заловена с канабис при проверка на колата и на 27 януари.  Тя е била спряна по път за Разлог.  

В багажника на автомобила, под резервната гума органите на реда са открили пакет със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана с тегло около 478 грама. Образувано е следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел-Благоевград.автор-Пирин Нюз

Коментари към новината

Още новини от Право и ред