Водещи новини: Право и ред

Още новини: Право и ред

Над 10 служители на ДАИ-Благоевград арестувани заради рекет на транспортни фирми-вижте снимки от арестите

Над 10 служители на ДАИ-Благоевград арестувани заради рекет на транспортни фирми-вижте снимки от арестите

Над 10 служители на ДАИ-Благоевград бяха арестувани  при внезапна акция на Специализираната прокуратура. „Касае за организирана престъпна ...