И окръжните магистрати оставиха в ареста полицайката с дрогата

снимка-Пирин Нюз
снимка-Пирин Нюз

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която е служител на 7-мо Районно управление София, и бе заловена с половин килограм канабис в колата,  остава в ареста.

Това реши Окръжен съд-Благоевград,решението му е окончателно.

Преди дни тя бе спряна за проверка на колата по пътя край Разлог. При преглед на багажника ,униформените открили под резервната гума пакет с 478 гр канабис.

Пред залата в съда в Благоевград бяха дошли майката,сестрата и брата на арестувата полицайка. Хората бяха съсипани от притеснение. Те смятат, че някой е направил постановка на Симона като отмъщение.  

Трите деца на Лулеови живеят в столицата. Симона има 5 годишно дете и учи право. Според майка и семейната кола,в която бе открита дрогата,  била паркирана близо до блока и три дни оставена без надзор, а едната врата на автомобила не се заключвала поради повреда. Сестрата на Симона-Силвия също смята,че това е скалъпена работа ,за да злепоставят полицайката. Тя свързва инцидента с пребитият им брат седмица преди това. Той е работил като ди джей в студентски град в София.  Според тях всеки е могъл да попадне в клопка, тъй като това е семейна кола и се кара от всички във фамилията.Разследващите обаче не смятат така. Според тях Симона се е опитала да осуети проверката на пътя. Първо звъняла по телефона, после им дала други ключове. Легитимирала се като полицай и поискала да избегне проверка като служител на реда.  Разследването още продължава.автор-Пирин Нюз

 

Коментари към новината

Още новини от Право и ред