Зов за помощ! Нека подадем ръка на Вили от село Крупник!

Зов за помощ! Нека подадем ръка на Вили от село Крупник!

Община Симитли е пример за обединение и съпричастност, помагала и подавала ръка на всеки в нужда. Това е доказано многократно!

Днес отново е време да се обединим в обща кауза и да подпомогнем на съгражданин. Днес нужда от приятелска ръка има Величка Иванова Маринова от село Крупник. 39 годишната Вили е диагностицирана с онкологично заболяване. Вече няколко месеца младата жена преминава през няколко курса лечение, но имайки предвид етапа на заболяването се налага спешно лечение в чужбина.

В тази връзка, семейството и близките на Вили са инициирали дарителска кампания, която е подкрепена и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов.

Сумата, необходима за лечението, е непосилна за семейството, затова нека подадем ръка. Всеки заслужава подкрепа и приятелска помощ. Нека за пореден път докажем, че в Община Симитли сме много и сме силни, защото сме заедно не само в хубавите, но и в трудни моменти!

Всеки, желаещ да се включи, може да дари средства на разкритата банкова сметка на Величка Иванова Маринова: BG03FINV915010BGN0D7FW, с основание: „Дарение за Величка Иванова Маринкова“, както и в кутии за дарения поставени в административни сгради и търговски обекти на територията на община Симитли.
 

Коментари към новината

Още новини от Общество