Знаем какви мъжки къси панталони са на мода сега

Знаем какви мъжки къси панталони са на мода сега

 

Мъжките къси панталони са основен елемент от пролетно-летния ансамбъл от облекло на силния пол, а повишаването на живака на термометъра, сигнализира, че е време за детокс на гардероба и допълване с нови попълнения.
Късите шорти са изключително предпочитани във всичките си вариации от мъжете, защото са преди всичко функционални и заедно с тениската, са се превърнали в лятна униформа за горещите дни.
Няма по-добър приятел на неглижираните визии от късите шорти за мъжете, защото те предлагат преди всичко гъвкавост и удобство до безкрайност. Те са като дългосрочна инвестиция, защото, освен че са базова есенция на мъжкия гардероб, са и някак си непреходни – с чифт къси шорти винаги ще бъдете тренди и ще може да заложите на тях и следващата година.
Всички знаем, че модата е един вечно повтарящ се цикъл от тенденции и течения, а богатото разнообразие от модели, води до въпроса: какви мъжки къси панталони са на мода сега? В следващите редове ще ви запознаем с най-актуалните модели за сезона и откъде може да се сдобиете с тях.

Какви мъжки къси панталони са на мода сега?

През този сезон няма ограничения за стил и актуалност. На тренд фокус са както моделите с по-формална кройка като чино къси панталони, така и по-спортните къси шорти. 

Може да заложите на неутрални или пастелни тонове, които са отличен избор или на многоцветни вариации. Ако заложите на така актуалния напоследък минимализъм, това ще ви даде спокойствие и увереност в това, че няма да сгрешите в избора си на съчетания. 

Непреходен деним

Късите мъжки дънкови шорти са актуални и този сезон във всичките си цветови решения и дизайни – синьо, черно, сиво, денимът е непреходен и винаги е на мода. Разнообразието от предложения в Bolf.bg е наистина впечатляващ. Може да откриете от класически и изчистени модели, вариации със странични джобове, до спорни модели с широк ластик и връзки на талията.

Къси панталони за активни момчета

Когато става въпрос за спорт, критерият удобство е издигнат в култ. Мъжките спортни къси панталони задължително трябва да бъдат от добра дишаща материя, до носят комфорт и надеждност при активност. Актуалните цветове при този тип панталони е  в минималистичната палитра – графит, черно, сиво, камуфлаж. Налични са предложения с различни акценти и надписи, както и джобове за повече функционалност. Многообразието от мъжки къси панталони в Bolf.bg  е огромно и дава възможност весеки да открие своя модел, резониращ на личния му стил.

Чино модел за стилни ежедневни визии

В онлайн предложенията на Bolf.bg ще откриете така актуалните и този сезон чино мъжки къси панталони. По отношение на цветовете, палитрата е много разнообразна - сиво, зелено, синьо, черно, мента, горчица, бяло. Този модел къси мъжки панталони успява хармонично да си партнират както с маратонки, така и със сандали. Подхождат си с чифт кецове или мокасини.

Слънчеви шорти

Какво е лято без плувни шорти? Същото като танц без музика. В Bolf ще откриете богато разнообразие от модели мъжки шорти за плаж, с цялата палитра на дъгата – червени, сини, черни, сиви, зелени. Всички предлагат висока доза комфорт докато събирате тен на плажа и са проектирани с регулираемост в кръста и мрежести шорти. Изберете вашия модел и събирайте погледите докато се наслаждавате на ваканцията.

В заключение ще кажем, че да се чувствате добре, означава да изглеждате добре! Комфортът играе огромна роля в мъжкото ежедневие и гардероб, за това удобното е новото модерно при мъжките къси панталони, чието разнообразие може да откриете в онлайн магазин Bolf.bg.

 

 

Коментари към новината

Още новини от Любопитно